Kıymetlilerim ve "Arkadasım" Dediklerim


Bir şeyler anlatmadan önce çevremdekileri tanıtmam gerektiğini düşündüm. Olayların gelişimine göre ekleme yaparım, muhtemelen bu yazıyı sabitlerim.


Kıymetliler; (2013-2014)

Nimbus: Benden bir yaş küçük, erkek. Beni en iyi tanıyan insandır kendisi. Her hareketimi çok iyi analiz eder, çok iyi bilir. Gelecek hareketlerimi öngörme konusunda da bir numara(Nasıl yapıyor bilmiyorum ama!). Herkesle çok iyi geçinir. O ve Black, gerçekten beni sevdiğinden emin olduğum ilk arkadaşlarım. (Daha önce kimse böyle hissettirmemişti.)

Black: Nimbus tanıştırdı bizi, ilkokul arkadaşıymış. Benden bir yaş küçük,erkek . Biraz değişik, absürd bir sahiplenme huyu var beni deli ediyor. Beni sevdiğini biliyorum, ben de onu severim ama çok uyuz yahu. Bazen sevgilisiymişim gibi davranıyor sonra azarı yiyor. Onunla ve Nimbusla henüz 2013un son aylarından beri arkadaşız. 

Spotty: Tanıdığım tek blogger. Tanıştığımızda süper kahramanıyla tanışmış çocuk gibi hissetmiştim. Üniversite sınavına hazırlandığım yıl boyunca en zevk aldığım anlar Spotty ile kahvaltı sonrası sohbetlerimiz ve Mocha'lı dedikodularımızdı. Keşke burada kalsaydım da kahvaltılarımıza devam etseydik. Umarım gorüşebiliriz. Çünkü spotty özleyebildiğim nadir insanlardan. Sıkılmadan oturup saatlerce dinleyebildiğim nadir insanlardan. En güzel fotoğraflarım da spotty ile çekildiklerim, o yüzden yeri ayrı. Snapchat bestielerimde birinci sırada tabiki!

Rose: O da tumblrdan tanıştığım arkadaşım. Hiç görüşmedik yüzyüze. Çok ortak yanımız var. Sıkılmadan ve asla darılmadan konuşabildiğim tek insan. O da sürekli "Sana hiç kırılmadım" diyor, dobra dobra her şeyimizi açıkca söyleyebiliyoruz, birbirimiz kırmadan eleştiriyoruz. En sevdiğim özelliği peş peşe milyoooon mesaj atması. Şuan en sevdiğim arkadaşım muhtemelen. Zaten sevdiğim 2 kız arkadaşım var; biri Rose diğeri de Spotty.

Yeniler, Üni-1; (2014-2015)
Apple; En yakın olduğum daha doğrusu en çok vakit geçirdiğim sınıf arkadaşım. Çok saf, iyi niyetli ama bazen yaptıklarıyla fark etmeden beni kırıyor. 
Cream;Onunla da aynı sınıftayız. Açıkcası biraz salak olduğunu düşünüyoruz Apple ile, ama kız maşallah üniversite sınavında beni geçmiş. Bir şey anlatırken bir anda gülmeye başlaması ve de hiçbir şey yokken kendi kendine gülmeye başlamasıyla ünlü.
Birdy: Onunla daha yeni yeni konuşuyoruz. (O da sınıftan) Çok kibar, hoş giyinen bir kız. Tarzsın Birdy! 

Liseden; (2008-2012)

Süpürge: Öncelikle çok gıcıktır.  Lisede neredeyse her gün beraberdik. Ama ben onun kıymetini sonradan anladım. Dört kişilik grubumuz vardı, ötekilerle bir şeyler paylaşabilirdim ama eğlenemezdim. Süpürge ile birlikteyken çok eğlendiğimi fark ettim. Süpürgeyle sıkılmadan saatler geçirebilirsiniz. Ota boka gülüp eğlendirir insanı. Hala konuşuyoruz, liseden konuştuğum tek kişi. Tarzına, zevkine güvendiğim nadir insanlardan.

Gofret: Çok tatlı kız, lisede sınıfımızın annesiydi. Çok iyidir, saftır ama çok konuşur. Çok konuştuğu için son zamanlarda sıkılmıştım. Snapchatten konuşuyoruz bazen.


Kuzenler;

Violet: Teyzemin kızı. Benden 6yaş büyük. Anlaşabildiğim tek kuzenim heralde, en yakın olduğum diyelim. Zevklerimiz benzer. Birçok hayalimiz de ortak. En büyük hayallerimizden biri Mısır'a gitmek.

Yorumlar

  1. aaa seni hatırlıyorum Spotty'nin yazısından.Senden bahsetmişti.
    Baya kalabalık bir kadro.Zamanlar yazıları okudukça benimserim onları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana pek kalabalık gelmedi aslında, çevrem ne kadar darmış dedirtti.
      Zaten en çok Limon, Buzz ve Violet'ten bahsederim. Onları bellekleyin yeter. :)

      Sil
  2. Merhaba :)
    Arkadaşlarına böyle kıymet vermen ne güzel :)
    Bende diyorum spotty nerden tanıdık geldi :)
    Yeni yazılarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spotty'i gorunce herkes bir şaşırıyor. :)
      Hoşgeldin bloguma sen de :)

      Sil
  3. Mimledim senii, ilk mimin benden olacak :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin! ^^En azından 2-3 tane senn değerini bilen arkdaşının olması ne kadar hoş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyorum. :) Kıymetlerini bilmeye - çalışıyorum!-

      Hoşbulduk!

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Pek değil deep, diyetetiğe gidemeyebilirim. :(

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

17 Ay Sonra...

Sonunda benim de yüzüm gülüyor be!

Moody'nin Ic Sesinden: Güzellige Dair