Hosgeldin 2015


Yılbaşında neler oldu neler! Hayatımda geçirdiğim en güzel yılbaşıydı. İlk defa bir partide doğru düzgün dans ettim, eğlendim, kafayı buldum. Tabiki fotoğraf çekildik, ama ben telefon taşımadığım için buraya koyacak fotoğraf çekemedim. (Bir ara aklıma fotoğraf çekmek geldi ama o sırada tuvalette çömelmiş vaziyette -kafam bir milyon- bir sola bir sağa sallanarak işiyordum.
Daha önce de alkol almıştım ama kontrolumu kaybetmemiştim. O gece aldığım ilk içecekte alkol tadı çok gelmeyince hemen içtim bitirdim. Bitirdiğimde baktım herkes masanın etrafında dikilip birbirine bakıyor. Gittim kızların hepsini etrafıma çektim, "eller havaya diyetisyen hatunlar" diye bağırdım  ve bir oooo ile dansa başladık, maşallah 3 saat durmadık.)
12'ye son yirmi dakika kala acayip çişim geldi ve ben sırf yılbaşına işeyerek girmiş olmamak için tam yarım saat çişimi tuttum!!
16 kişiydik, bizim sınıftan birkaç kişi ve onların arkadaşları vardı. Apple'ın ev arkadaşının sınıf arkadaşları da gelmişti. Mekana girer girmez Apple geldi onlardan birini göstererek "Şu karşımdaki çocuğu ayarlayacağım sana" dedi sonra iki dk içinde bütün kızlar bunu duydu ve bana onu gösterip çok iyi çok iyi demeye başaldılar; ben de böyle baskı olunca gerildim. İkinci kokteyle kadar çocuğun yanında ona hiç bakmadan dikildim. İkinci kokteylin yarısında benim kafa uçtu. Bir yandan Apple gülerek "moody bak ben sarhoş oldum baaaak" deyip duruyor, diğer yandan da o çocuk benimle konuşmaya çalışıyordu. Bir süre sonra alkol iyice etkisini gösterince ben kontrolu tamamen kaybettim. Neler olup bittiğinin farkındaydım -neler olduğunu da hatırlıyorum şuan- ama olan bitenle ilgili hiçbir şey yapamıyordum sadece dans ediyordum. Kafamın iyice kötü olduğu sıralar Cream'e gidip "Götümüzü kolla tamam mııııı" diye bağırdığımı hatırlıyorum.
Bir aralar o bana ayarlayacakları çocuk beni belimden tutup sıkıca kendine çekti ve uzun süre öyle dans ettik. Benim uçtuğumu görünce  Cream ve Apple beni çocuğun yanından çekip durdular, hatta bir ara bakmış vaziyet kötü Cream çocuğa gidip "Düzgün dur" demiş işaret parmağını sallayarak. 
Çocuk da aslında ilgimi çeken biri değildi, muhtemelen bir daha görmem bile. 
Boş ver moody, böylesi daha iyi!



Eve geldim, hemen yemeğimi yedim. Bulaşıklar birikmiş, onları yıkadım. Çamaşırları makineye attım, serdim. Odamı topladım, süpürdüm. Nevresimleri değiştirdim, yatağımı düzelttim. Kıyafetlerin hepsini katladım, dolaba yerleştirdim. 
Ev arkadaşım geldiği zaman acayip şaşırdı. "Moody! Hayırdır odanı toplamışsın, yatağın bile toplu!!" dedi ben de "Dizilerimin hepsi bittiiiiiiiiiiiii" dedim, gülüştük. 
Dolabımın kapakları sürekli açık durur normalde. Ev arkadaşım da buna sinir olur.(Ona neyse, oda benim odam allah allah!) Geldiğinde dolap da kapalıydı. Ona da ayrıca şaşırdı.


Odamı topladıktan sonra yazı yazasım geldi, hemen kahvemi yaptım bitter çikolatamı kaptım. Bilgisayarın başına oturdum. Finallerin başlamasına 10 gün var, ve ben hala oturuyorum. 
Önümüzdeki hafta salı Mat quiz, çarşamba verilecek kimya raporu, cuma kimya lab finali var. Sonraki pazartesi de finaller başlıyor.
  Ve ben daha hiçbir şeye başlamadım!

Yorumlar

  1. Yılbaşını eğlenerek geçirmene sevindim Moody. ^-^
    Mutfak dersleri de keyifli ve lezzetli görünüyor. Raporlar bittikten sonra yiyebiliyor musunuz onları? sdfsd.
    Geçen hafta ben de tam senin gibiydim, kitaplığımı düzelttim, odamı topladım, ders notlarını sınıfladım ama oturup doğru düzgün çalışamadım ve final haftası gelip çattı malesef. :ı Umarım çalışacak hevesi bulabilirsin sen. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçekten geçirdiğim en eğlenceli gecelerden biriydi. :)
      Raporlar dersten sonra yazılıyor, sonraki derse. Derste bütün yemekler piştikten sonra hepsini sırayla tadıyoruz tabiki. Tadını yani yemeğin nasıl olduğunu bilmemiz de önemli ;)
      Benim de artık bugun çalışmam gerek, henüz bir haftam var. Umarım çalışabilirim, herkes başlamış çalışmaya =/

      Sil
  2. ayyyyy ha haaaa çokoş baştan sona yaaaaa :) içki ve mutfak oh hayat güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook teşekkürler !

      Mutfak gerçekten eğlenceli :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

17 Ay Sonra...

Sonunda benim de yüzüm gülüyor be!

Moody'nin Ic Sesinden: Güzellige Dair