Gelelim Patlıcan'ın Faydalarına




Ne yazsam diye düşünürken aklıma herkesi hayretlere düşüren ev arkadaşlarım geldi. Kısaca anlatiyim istedim.

İkisini de önceden tanımıyordum. Süslü ile babamın komutanı aracılığıyla tanıştık. (Süslü'nün babası da astsubay) Tamamen şans eseriydi. Süslü ile sene başından beri beraberiz ama bu süreçte milyon kez ev arkadaşı değiştirdik. 1. Süslü'nün hazırlıktan arkadaşı 2. Süslü'nün internetten bulduğu iki yıllık bölüm okuyan bir kız 3. Süslü'nün internetten bulduğu geldiği gece hemen bize namus edebiyatı yapıp (Ne gidecem ben onun evine, babamın oğlu mu?) üç gün sonra kendinden 20 yaş büyük evli bir adamla beraber olduğunu ve okul parasını o adamın ödediğini öğrendiğimiz kız. (Yaklaşık 1 hafta kaldı evde) 4. Sevgilisinin o götle motorun üstünde dengesini nasıl sağladığını ve kızla ikisinin o minicik motora nasıl sığdığını bir türlü anlayamadığımız, ben başka ev buldum olmazsa sizi ararım deyip iki gün sonra Süslü'nün anonim olarak okulun itiraf sayfasına yazdığı mesaja "Kıııızlaaar bana ulaşın, aylardır ev arıyorum!" yazan kız. 5. Geldiği gece sevgilimden başka arkadaşım yok ve çok temizim dip köşe temizlik yaparım diyen ama o çocuktan ayrıldığından beri her gece başka oğlanla gezen ve tuvalette sıçtığı boku bile temizlemeyen ve Kasım'dan beri (Taşındığı gün temizledi sadece) odasını temizlememiş olan PATLICAN.

İlk başta Süslü'ye de kıl olmuştum. Haftada bir sevgili değiştiriyordu. Rahatsız olduğumu bildiğinden bana anlatmamaya başlamıştı. Buraya baş harflerini yazarak sıralamaya çalışacağım, bakalım hatırlayabilecek miyim: E, T, M, tekrar E, K, tekrar E (E ile üç yıldır beraberlerdi. Bu somestrda öğrendik ki adam 7yıllık evli ve iki çocukluymuş. O da ayrı bir fiyasko), A, İ, C, M. Benim bildiklerim bu kadar, daha fazlası olduğuna eminim :D Sonuncu M, Iraklı. İngilizce konuşuyorlar ama İngilizler duysa hepsi adalarına toplanıp kilolarca C4 ile kendilerini okyanusun derinliklerine gömerler. Uykum geldi demek için sleep coming demişti bir defa Süslü. Hala şoktayım. Sürekli sevgili değiştirmesi dışında iyi kız. Ev işleri konusunda da anlaşıyoruz hatta ben kızı sömürüyor olabilirim. Günde 30 milyon defa "Haklı değil miyim ama?" ve "Haksız mıyım moody?" demesi dışında, saçma salak bir şeye takılıp sinirlendiğimi fark etmesine rağmen saatlerce geyiğe devam etmesi dışında iyi kız aslında. Seneye burada kalırsam yine onunla eve çıkarım çünkü beni çekebilecek bir başkası bulabileceğimi sanmıyorum.

Geleliim Patlıcan'ın faydalarına. Bir insan bu kadar mı duyarsız, bu kadar mı mal, bu kadar mı pis olur? ***Geldiği gün dedim peşin peşin gece evde insan istemiyorum, erkek hiç istemiyorum. Geçen hafta perşembe günü gece eve 3 tane erkek getirdi. Rahatsız olduğumu, rapor hazırlamam gerektiğini söylememe rağmen susmadılar. Halay çektiler, ıslık çaldılar; beni tımarhanelik ettiler. Sinirimden ağladım. ***Üç gün önce sular kesildi, olacakları bildiğimden gidip ikisine de söyledim sular kesik, dikkatli olun dedim. Sabah kalkıp banyoya bir girdim aman yarabbi. Bir anlığına klozetin içine bakabilme cesaretini gösterdim ama bakmaz olaydım. Abi bir insan taharet musluğunun oralara kadar nasıl attırabilir o boku? Sabah sabah kendimi öldüresim geldi. Akşama Sucu çağırdık, depoyu doldurttuk. (Meğer bir ay boyunca sular gelmeyecekmiş de bir de öyle bir sorunumuz var, devamlı depo doldurtturacağız artık) Depo dolduruldu iki dakika sonra bu boklu gelmiş "Aaay şimdi tuvalete girilir mi artıııık yoksa kakamı Özsüt'e kadar taşıyacağııım!" dedi Süslü de gir dedi gitti girdi. Benim odam da banyonun bitişiği. İşemenin şırıltısı bile duyulur. Dikkat kesildim o tuvaleti temizleyecek mi diye. Ulan kız tuvaletini yaptı, ne temizledi ne de sifonu çekti be. Öyle çıktı gitti evden. Yok artık sayın okuyucular!! *** Kıbrısta elektrik çok pahalı, belki duymuşsunuzdur. Bize dört alık 950tl fatura geldi, bizim paramız var bu salağın yok, annemden isteyemiyorum diyor. Halbuki istese kadın gönderecek, neymiş yüzü yokmuş. Biraya sigaraya harcıyorum diyemiyor tabi. Annesinden istedi kadın 500tl gönderdi, 5gün sonra ben de kirayı çektim verelim dedim benim param yok dedi. Ben bir şok. Evin kira kontratı da elektrik de benim adıma. Ödemezlerse ben ödemek zorundayım. Kız kira parasıyla pazardan sütyen külot falan aldı. 5günde 500lirayı yedi. *** Hiç parası yok bu mal mal geziyor. (Meğer hesabı ödetecek oğlanlarla gezmek gibi bir taktiği varmış) Faturalar birikiyor dayattım artık git bul birinden diye. Ertesi gün okuldan geldim, bi baktım salonda ağlıyor. Hiç takmadım, gittim odama. Süslü de yanıma geldi konuşuyorduk. Bu ağlayarak geldi, 300 verdi (400lazımdı). Bulamadım gerisini dedi. Noldu niye ağlıyorsun dedim. Okul işi yüzünden psikolojim bozuldu yaa dedi başladı ağlamaya. (Okul işi dediğini de anlatiyim: Bu salak birinci dönem 0 kredilik bir dersi DD ile geçmiş, ortalaması 2,1miş. Ders sonra 2 kredi olmuş ortalaması 1,97'ye düşmüş okula 3,600euro borcu çıkmış. Bir ay falan uğraştı dilekçeyle falan ama bu süreçte her gece barlarda fellik fellik gezdi. Sonra bursunu geri aldı ve bana okul işi psikolojimi bozdu dediğinde bursunu geri almasının üstünden bir hafta geçmişti.) Yani anlayacağınız para bulamadığından ona kızmayayım diye kendini acındıracak aklı sıra, ondan ağlıyor. Yer miyim ben bunu? Kasımda taşındı eve, daha 1 kere çöp attı 1 kere bulaşık yıkadı 1 kere banyoyu temizledi. O kadar. (İlk geldiği gün çok temizim demişti, hatırladınız mı?)

Ay hayat enerjim gitti bitti öldüm. Daha neler neler var da sizi intihara itmiş olurum, sizi sevdiğimden yazmıyorum.

Yorumlar

  1. Ne manyak tipler var. İnsan hiç sıkılmaz he bunlarla her gün bir olay bir bok :D
    senin ordan kurtulduktan sonra uzun bir psikolojik tedaviye ihtiyacın olur.
    Senin yerinde olsamben o patlıcanı evire çevire döver o bıraktığı boklu klozete kafayı sokar boku süzer ona yedirirdim. Ciddiyim. Hatta tavsiyem sana o evde yokken git yatagına bıraktığı boku koy. Bak bir daha yapıyor mu.En nefret ettiğim insan tipi pis !!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en nefret ettiğim insan tipidir pis. Kendi pisliği içinde yaşayabilir ama bizi rahatsız etmeye hakkı yok. 5 yaşındaki çocuk bile bilir o tuvaleti temizlemesi gerektiğini.

      Muhtemelen tedaviye ihtiyacım olacak, ama beni gerçekten iyi hissettiren arkadaşlarım var. Türkiyeye geldiğimde onlarla konuşursam rahatlarım diye düşünüyorum, umut ediyorum. :)

      Sil
  2. Dövelim onu dövelim, hiç dayanamam!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

17 Ay Sonra...

Sonunda benim de yüzüm gülüyor be!

Moody'nin Ic Sesinden: Güzellige Dair