Sarhostum ama Hatırlıyorum

Geçen gün küçük çaplı bir Girne maceramız oldu. Hem alışveriş yapacaktık hem ben liseden arkadaşımla görüşecektim hem de akşam festivale gidecektik. Gittik hiçbirini yapmadan döndük. Akşam bari bara falan gidelim eğlenelim dedim, Süslü ve Patlıcan'la Patlıcan'ın barmenlerini tanıdığı bir Pub'a gittik.



Barda oturuyoruz, barmenle muhabbet ediyoruz. Şişe açtırdık, ben vodka istedim. 40tl dedi tamam dedik açtırdık.  Kızlar daha iki yudum içmemişken benim ilk bardak bitti. Azıcık hissettim kafamın arkasında bir bulanıklık. Bir lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım ayıldım geldim. Kızlar ilkini bitirmemişken ben ikinciyi de üçüncüyü de içtim. Aman yarabbi. Kızlar önümden bardağı aldılar zaten ama benim kafa fena. 80ler 90lardan şarkılar çalıyor. Ben de şarkıları hiç bilmem. Telefondan soundhound açıp şarkıyı buldurup sözlerini açıp okuyarak bağıra bağıra söylüyorum. Bir ara deli gibi saçlarımı sağa sola salladığımı hatırlıyorum. Baktım olmuyor, su istedim. Bari alkolün etkisi azalsın diye. Yarım litre de su içtim ama kaç defa tuvalete gittiğimin hesabını kaçırdım. Kafam da bir bulanık anlatamam. Öyleki tuvalete milyon defa gitmeme rağmen sifonun yerini şaşırıp her seferinde duvardaki sigara içilmez yazısının altındaki üstünde çizgi olan sigara resmine basıyorum. Her seferinde de ay her seferinde de buraya dokunoyom yooo diye gülüp sifonu arayıp buluyorum. Sonraki bardakların hesabını kaçırdım. Süslü diyor içtin 7, ben diyorum en son 4ü içtim. Patlıcan beni hiç takmıyor, kendi halinde. Arada Süslü ile dışarı çıkıyoruz hava alıp ayılırım diye. Barın önünde oturuyorum, yandaki sokakta hoplaya zıplaya dolaşıyorum falan. Öyle bir gitti ki kafam zıpladığımda resmen uçuyorum ayaklarım tekrar yere basana kadar hiçbir şey hatırlamıyorum hiçbir şey hissetmiyorum.

Bizim oturduğumuz yerin arkasında kolon var. Kolonun hemen yanında bir masada da iki oğlan ve bir kız var. Allahım! Kızın yanındaki oğlan bir tatlı bir tatlı anlatamam. Çocuğa bakıp bakıp duruyorum ama tabureye oturmak için taburenin ayak koyma yerine çıktığımda tepeden şahin gibi avıma dik dik bakıyorum o da noluyoo yeee der gibi bakıyor sırıtarak. Tuvalete de zırt pırt gittiğimi düşünürsek her oturuş kalkışımda baya baya yaşadık bunu. Sonra bir ara ben baya kötü oldum. Süslü beni dışarı çıkardı, dışarıdaki taburelere oturduk. Ben o hayattan -yeminlen- bezmiş kedi "caps"indeki kedi gibi oturuyorum.Ulan! Ne göreyim! Saatlerdir kestiğim öpücükler  attığım şekerparem yanındaki kızla el ele çıktı, arbasına doğru gidiyor. Ben şok! Süslü şok! Ben mal mal bakınıyorum. Garson da gelmiş kaafe yapim miii yapim mi kaafe diyor, mal!

Patlıcan'ın arkadaşı ve onun ev arkadaşı da gelmişler. Bizim bar taburelerini birleştirmişler. Üç taburede (zaten benim götüm anca sığıyordu benimkine, düşüp duruyordum, Patlıcan'ın götünü düşünemiyorum.) 3 kız 2 erkek oturduk. Dizilişimiz soldan sağa şöyle: Patlıcan, Patlıcan'ın arkadaşı, onun ev arkadaşı, ben ve Süslü. Patlıcanla arkadaşı lafa daldı, yanımdaki çocuk da put gibi duruyor. Ben de mal mal bakıyorum çocuğa. Yaşını falan sormuşum. Bu arada ben hala içmeye devam ediyorum, süslü bardağı çekiyor önümden. Ben çekip içiyorum bitiriyorum. Patlıcan tekrar dolduruyor. (Not: O gece Patlıcan'la o yanımdaki çocuk beraber uyumuşlar, sevgililer şuan. Ev arkadaşlarımdaki sevgili yapma hızını wifi ile dünyaya yaysak popülasyon otuz katına çıkar yalnızlık diye bir şey kalmaz.)

Sonra bir baktım Süslü yok, çıktım dışarı. Gözlüğüm de yok ama ileride yerde oturan birini gördüm. Gittim yanına oturdum ama alkol yüzünden bulanık görüyorum hala. Süslü! Süslü! Sen misin! Süslü! diyorum, kız evet benim diyor ben hala Süslü! Süslü! Sen misin süslü! diyorum. Kız en sonunda kalktı evet benim dedi hee tamam dedim kalktım tekrar içeri girdim. Bu da peşimden geldi, tuvalete çıkıcam dedim ama nasıl çıktım hatırlamıyorum. Sonraki hatırladığım ilk şey ne? Kafamı kaldırıyorum, ben tuvalette lavabonun yanında oturuyorum tam karşımda da Süslü çömelmiş işiyor. Ben tabi direk ANAAA BERABER Mİ İŞİYOOOZ oldum, Süslü öldü gülmekten. Sonra o çekildi ben işedim ama ben normalde çekinirim. Normalde asla yapacağım bir şey değil, tuvalette başka biri varken işemek. Annem olsa bile yapamam! Süslü'ye de anlatıyorum sifonu bulamayıp hep bu sigara şeyine basıyorum diye, o da gülüyor. (Yine sifonu bulamayıp sigara amblemine basmıştım o zaman) Süslü hesabı istemiş, kişi başı 50tl hesap gelmiş. Meğer şişe 40 değil 140tl imiş. Pos cihazında 50yi görünce yuh dedim ama kafam iyi olduğundan içime oturmadı tabi takmadım.

Süslü'nün sevgilisi Iraklı M geldi, arabaya bindirdiler beni eve gidiyoruz. Ben oturur oturmaz kafam küt yan tarafa koltuğa düştü ama sanırım sızmışım. Bir ara uyandım, M bana su almış. şişeyi verdiler bana baktım şişeye "Aaa bak Nestle almış görüyon mu zeki çocuk!" dedim ama içimden dedim sanıyorum, Süslü kahkahayı patlatınca anladım dışımdan söylediğimi. Sonra M'ye "Are you staying with us tonight?" dedim "Yes i am staying" dedi, yattım sonra tekrar kalktım "no! no! i meaaaan not with us! not with us! with her! with her!" dedim, ama kendim de gülüyorum onlar da gülüyor. Sonra Süslü'ye hatırlat yarın M'den özür dileyeceğim dedim, tamam dedi. Ben yine zıpçıklı gibi dikildim teşekkür ederim dedim milyonuncu kez. Çocuk da "Bir şey değil!" dedi ben bir bağırdım ama şöyle: ANAAA BU TÜRKÇE BİLİYOOOO!. Abartmıyorum, çocuk arabayı sola çekti kafayı direksiyona koydu ve güldü, ikisi de deli gibi güldüler.

Eve zar zor geldik. Merdivenlerde düşme tehlikesi falan atlattım. En korktuğum şeydi ama kusmadım, daha doğrusu çok çok az kusmuşum. Sonra yattım, millet eski sevgilisine falan yazar ya da ne bileyim sarhoşken hep yazdığı arkadaşı vardır ona yazar. Ben Spotty'e ses kaydı atmışım. Bir de kısık sesle konuşmuşum niyeyse. Bunları ertesi gün hatırlayabilmek için söylüyorum falan demişim. Pek hatırlamıyorum. Ertesi gün sabah 7gibi uyandım. Spotty'nin "Allah seni davul etsin." ile başlayan atarlı lafları okudum. (LOL) Sonra tekrar uyudum tee 4'e kadar. Haliyle annemin anneler gününü o saatte kutladım. Onlar da önceki gün girne'ye gittik çok gezdiler yorulmuştur uyuyordur diye düşünmüşler. Hiç de demedim bara gittik falan diye, anneler gününde anneme yalan söyledim yani.

Bu da böyle bir anımdı. Moody hayatında ilk defa sarhoş oldu gençler. Ama akıllandım, bir daha yanımda arabası olan tanıdık olmadığı sürece çok içmeyeceğim. Tövbe zaten şişe açtırmaya da bir daha tövbe. Oturur iki kokteyl içer kalkarım. 

Spotty'den de buradan tekrar özür diliyorum, bana ihtiyacı varken ben sarhoş olup telefonu kapattığım için! Bestie :*

Yorumlar

  1. tam hayalimdeki sarhoşluk modu.Deli gibi istediğini yapıyorsun.Herkes hatırlamıyor zannedicek ama sen her şeyi hatırlıyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah aynen! Benim istediğimde oydu ve öyle oldu. Deli deli istediğimi yaptım. Herkes de şaşırdı her şeyi hatırlıyorum diye. Biraz kopukluklar var tabi ama %90 hatırlıyorum :)

      Sil
  2. Hahaha deli ya. Sigra ve sifon iyjymis.
    Ya hic sarhos olamadim. Neden boyle oldu bilmiyorum ama sunger gibisin diyor arkadaslarim :D kendi sarhos halimi cok merak ediyorum. Umarim seninki kadar neseli olurum.
    Bir arkadasimda senin gibi. Ikulda bile birileri varken isiyemuyor. Sesi cikarmis falan utanirmis. Srndekide oyle mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha öyleydi :)
      Valla ben bilmem, yorumu sarhoş yazmış gibisin azıcık :D
      Benim de bir arkadaşım, sarhoşken ağladın mı diye sordu. Yok yahu kakır kakır güldüm her şeye.
      Hayır değil o kadar, sadece oramı buramı görecekler diye utanırdım. Lazere başladığımdan beri ondan da pek çekinmez oldum aslında :)

      Sil
    2. Sarhoş yazmadım da uyuya kalmışım. gözümü açtım telefonu kurcaladım tek gözle yazdım :D

      Sil
    3. Benim gece spotty'e sarhoşken yazdığım mesajlar gibi olmuş :) Benimki daha da beterdi tabi :D

      Sil
  3. aman aman içerken yanında kim var ona dikkat et bence en çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de o çok önemli :) Güvendiğin biri olması şart!!

      Sil
  4. Ya ben sana neden kızayım biliyorsun onlar dalgasınaydı :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

17 Ay Sonra...

Sonunda benim de yüzüm gülüyor be!

Moody'nin Ic Sesinden: Güzellige Dair